Vi er stolt av å bli valgt som leverandør av lam, til et av Trondheims beste spisesteder

To Rom og Kjøkken. Takk til resteurantør Roar Hildonen og kjøkkensjef Ole Martin Sætnan for tilliten.

 

Levert stykningsdeler av 120 lam

høst 2016

Lam fra Onsøyen Gård servert som hovedrett under jubileumsfest for Arve Tellefsen

Vi tilbyr catering og cafèdrift i Trondheim. Kontakt oss i dag!
http://sansenforsmak.no/
Tlf 93864917.

Smørbrød med badsturøkt lam fra Onsøyen Gård

Under NHO Trøndelag avdelingen sin års-konferanse leverte To Rom og Kjøkken middagen. Til hovedrett ble det servert lam. Her er et utdrag fra menyen:

Lam fra Onsøyen gård på Byneset
Lamytrefilet med urtekrust, Riette av lammeskank og lammeribbe
Rosenkål, hasselnøtter, syltet rødkål, selleri- hasselnøtt pure, lammesjy med madeira

"...Fra Byneset"

Trondhjems spiskammer

  • Facebook Social Icon